Presentació temporada 2017/2018 del Club Basquet La Foguera

El diumenge dia 11 Març va ser un dia molt important per al nostre club, ja que era la nostra segona presentació dels equips de l’escola. Actualment hem aconseguit reunir al voltant de 70 xiquets i xiquetes, cosa que sols ens indica que hem de seguir amb el que fem i que a poc a poc el bàsquet a la nostra població millorarà.

Després de la presentació dels 7 equips que el dia de hui tenim, es va passar a realitzar dos partits, un d’exhibició i l’altre de lliga. El partit d’exhibició anava a càrrec dels més menuts de l’escola, els babies, que competiren front els amics de CB Alberic, amb una gran presència de públic cosa que provocà que els nanos estigueren contents a pesar de la derrota. A la fi d’aquest partit començà el partit dels més grans del club, l’equip cadet TSI C.B. La Foguera Canals front al CB Sueca.

Molt contents de com va anar i dels resultats que s’estan veient dia a dia. Aquest no serà el nostre únic esdeveniment així que estigueu atents a les nostres xarxes socials, tant Facebook com Instagram i Twitter. 1,2,3…CANALS!!

1. FOTO FAMILIA
1. FOTO FAMILIA
2. EQUIP BABIES
2. EQUIP BABIES
3. EQUIP BENJAMI
3. EQUIP BENJAMI
4. EQUIP ALEVI 1º ANY
4. EQUIP ALEVI 1º ANY
5. EQUIP ALEVI 2º ANY
5. EQUIP ALEVI 2º ANY
6. EQUIP INFANTIL
6. EQUIP INFANTIL
7. EQUIPS CADETS 1º I 2º ANY
7. EQUIPS CADETS 1º I 2º ANY

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.