PRIMERA JORNADA DE L’ANY PER AL BASKET CLUB CANALS

Molt bon any a tots. Comença aquest 2015 i esperem que gaudim igual o més que el passat any.
>
> Tots els nostres equips disputavem els partits fora de casa amb resultats desiguals pels equips de la pedrera i excel.lents per els dos seniors. Passem a resumir els mateixos.
>
> Els BENJAMINS van aconseguir guanyar a la sempre complicada pista del CB.Anna amb una remuntada espectacular, guanyant el partit per 3 punts i ficant-se tercers a la classificació. Extraordinaria la tasca dels més menuts.
>
> L’ALEVÍ va guanyar amb molts problemes a un intens Nou Bàsquet Xàtiva B, en un partit molt igualat fins el final. Victòria pels nostres que ens deixa col.liders amb 8 victòries i 1 sola derrota.
>
> Els INFANTILS no van poder front al Martínez Valls d’Ontinyent i van caure davant d’un equip amb un físic extraordinari. Al guanyar en el partit d’anada ací a Canals, són ara col.liders amb una sola derrota. FENOMENAL.
>
> Per altra banda els CADETS van plantar cara al líder CB. Genovés, encara que no van poder guanyar, van demostrar una gran actitut. De moment quarts a la classificació.
>
> La sorpresa va ser la primera derrota dels JUNIORS a la sempre difícil cancha del CB.Anna, es va lluïtar fins el final i no va poder ser, estem segurs que a la propera jornada es retrobaran amb el triomf, ja que es tracta d’un equip molt técnic i amb un gran espírit de superació. Continuen líders a la classificació.
>
> La sorpresa positiva va ser la victòria del SENIOR B a la pista del líder invicte CB. Anna. Els de la Canal duien onze partits guanyats consecutius i nosaltres vam plantejar un partit molt seriós i ens vam dur la victòria, siguent la gran sorpresa de la jornada. EXTRAORDINARI. Quarts a la general -ja estem a la UEFA-
>
> El SENIOR A, va guanyar també front el BC Alcàsser i continua en llocs d’ascens a la lliga autonòmica. Volem aplaudir l’incorporació de Kike Marín, que de segur ens ajudarà moltíssim com bon jugador i millor persona que és. Gràcies Crack.
>
> Aquest cap de setmana FESTES DE SANT ANTONI, sols hi juga el Senior A el dissabte 17 de gener a les 16h al pavelló de Montesa front al CB Algemesí. Estaria bé reposar el dinar veguent a estos valents.
>
> MOLT BONES FESTES AL POBLE DE CANALS¡¡¡
aleví xuso benjami15

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.