PROGRAMACIÓ III NON STOP DE NATACIÓ

10365355_10152685842699853_4007321598213888518_o

cartel non stop_programacio (Copiar)

Que és el Non Stop de Natació?

El pròxim dissabte dia 30 d’Agost es realitzarà la 3ra edició del Non Stop de Natació a la població de Canals a la piscina del Poliesportiu Municipal.
El non stop de natació és un event esportiu-benéfic no competitiu de natació amb una duració de 10 hores de nado ininterromput.

Aquest event està organitzat per el Club Natació La Costera de Canals amb l’ajuda de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals, comptan amb 2 patrocinadors principals, la Clínica Mon Salut i Innovant Serveis Informàtics.
Aquest III Non Stop de natació té la finalitat benèfica de recaudar fons per als seus fins socials per a l’Associació Ascadis de Canals dedicada a persones amb discapacitat intelectual en pro de millorar la seua qualitat de vida.
Els cost de la inscripció és de 4 euros, dels que 2 euros aniràn directament a col•laborar amb aquesta associació per a finançar les diferents activitats i objectius socials que porta a càrrec.

A més es realitzarà una venta de km solidaris amb els que les persones que adquirisquen un km entraràn en un sorteig de diverses coses entre les que destaca un viatge d’un cap de setmana per a 2 persones amb tot inclós.
El III non stop de nataciót tindrà una duració de 10 hores de nado ininterromput, tenint com a hora de començament les 10h del matí i com a hora de finalització les 20h de la vesprada.
El termini de insripcions va començar el passat dilluns dia 18 d’Agost i finalitzarà el proper divendres dia 29 d’Agost (veure cartell).

Els nadadors/es han de triar entre 3 temps de nado per a participar: 15 minuts, 30 minuts o 1 hora
Per a inscriure’s a aquest event els interessats han de cridar als següents telèfons de contacte: Alberto (679769262) i Jose Luis (654791702)

A aquesta 3ra edició esperem superar els 150 participants que van tindre l’any passat durant la celebració de la 2n edició.
Entre les novetats d’aquest any a falta de confirmació oficial intentarem ambientar l’event tenint música en directe, amb un dj, un grup musical, a més de realitzar activitats animades per a qualssevol persona com per exemple aquazumba, paddel surf i “bautizo de buceo”.
Esperem a vostra participació
Moltes gràcies

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.