L’Ollería: Propostes d’activitats per a les famílies amb xiquets i xiquetes

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de L’Olleria hem pres la iniciativa de realitzar un programa d’entreteniment educatiu i saludable per fer més divertida l’estança a casa als xiquets i xiquetes de l’Olleria i les seues famílies en aquests dies, més enllà dels deures i de la tecnologia, amb recursos fàcils i entretinguts per compartir moments que ens facen oblidar aquesta crisi sanitària que estem vivint.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament volem oferir un programa destinat a aquest tipus de famílies i que consisteix a realitzar una proposta diària, a través de les xarxes socials municipals, d’activitat d’entreteniment que no necessite un seguiment en línia i així reduïm també la quantitat de temps que els nostres fills i filles passen enfront d’una pantalla de mòbil o d’ordinador.

Concretament aquestes propostes es publicaran a les xarxes socials de l’Ajuntament de L’Olleria cada dia entre les 10 i les 11h del matí.

Si voleu ens podeu enviar fotos o vídeos realitzant aquestes activitats per a penjar-les a les nostres xarxes socials i així mostrar que #nosaltresensquedemacasa (607 81 20 01).

Portada Evento de Facebook Infantil Día del Libro Internacional Literatura Claro Colorido

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.