Reiniciem Canals celebra una Festa del Llibre amb diferents activitats culturals

El pròxim dissabte el Grup Municipal Reiniciem Canals, celebrarà el Dia del Llibre a Canals amb diferentes esdeveniments culturals, dirigits tant als menuts com als grans del poble.
Amb motiu del Dia Internacional del Llibre, l’agrupació de Reiniciem Canals ha organitzat una festa del llibre, que tindrà lloc a l’Avinguda Vicent Ferri el dissabte 22 d’abril. L’esdeveniment està previst que comence a les 10 del mati i s’allargue fins les 14 hores.
Una de les activitats principals serà un intercanvi de llibres, on tothom està convidat a participar aportant algún llibre i emportant-se al mateix temps aquell que elegixca a la parada que estarà disponible a l’Avinguda Vicent Ferri de Canals. L’elecció i la temàtica és lliure, podent aportar-se literatura per a totes les edats. El principal objectiu d’aquesta activitat serà el de promoure la lectura a tots els àmbits.
Els més menuts, a més de poder participar a d’aquest intercanvi a l’àrea de literatura infantil, també podran acudir a un talleret de confecció de punts de llibres. Amb aquesta manualitat didáctica es preté que els més menuts puguen relacionar-se amb la literatura d’una altra manera més creativa.
Per a finalitzar, es realitzarà una activitat conjunta entre tothom que vullga participar, basada en la creació d’un conte enllaçat. Aquest consisteix en que cada participant escriga unes linies amb la història que vullga i que cada persona que escriga darrerament la continue, creant-se així un conte col.lectiu.
Des de l’agrupació municipal Reiniciem Canals, convidem a tothom a participar junts de la festa del llibre i la cultura!

Comentaris Facebook

2 Responses to "Reiniciem Canals celebra una Festa del Llibre amb diferents activitats culturals"

  1. Rico Juárez Juanma  19 abril, 2017

    A vorem…poreta em fa.

    Responder
  2. Lorena Granaje Flor  20 abril, 2017
    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.