Reiniciem Canals organitza unes jornades educatives.

El col·lectiu municipalista de Canals ha organitzat les Jornades Educatives “Espais que Eduquen”, que se celebraren els pròxims dissabtes 1 i 15 de desembre a la tercera planta de Ca Don José. Des de l’agrupació canalina s’ha posat el focus en els espais com a element educatiu i les jornades giraran en torn del potencial dels patis escolars i del poble. Les persones que realitzaran les intervencions són mestres i professionals de l’educació especialistes en coeducació i amb experiències en intervencions als patis i a pobles i ciutats, per fer d’aquestos espais educatius.
El dissabte 1 de desembre, es posarà el focus en els patis i les intervencions seran a càrrec d’Anna Gil-Mascarell Garcia, Mestra de Primària, especialista en en Educació Física i Màster en Didàctiques Específiques, de Sandra Molinés Borràs, Llicenciada i Doctora en Psicologia, experta en la realització de dissenys de plans coeducatius de centres i diagnòstics del sexisme al pati escolar i actualment professora de Magisteria en la Florida Universitària, i de Ximo Sanchis Bacete, mestre d’Educació Primària i Educació Musical i membre de l’equip directiu del CEIP Attilio Bruschetti, a més és pare de dos alumnes de la mateixa escola.
El dissabte 15, les jornades posaran el focus en el poble i les intervencions seran a càrrec de Jaume Martínez Bonafé, Mestre, Doctor en Filosofia i professor titular, jubilat, del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de València. Fundador i militant dels Moviments de Renovació Pedagògica, i de Mireia Royo Conesa, mestra, doctora en musicologia i cap de servei d’educació a l’Ajuntament de València.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.