Resultats del CV CANALS del 02/11/2013

Oscar Polop: Aquest passat cap de setmana, amb la festivitat de tots els sants, només han competit el cadet femení i el juvenil femení amb notícies dolentes pel que fa els resultats aconseguits.

Ambdós representants canalins van disputar els seus encontres a Canals, front REAL de GANDIA, C.F., aconseguint semblants marcadors en contra, 2-3 per a les visitants. Però anem per parts :

– El dissabte pel matí, es disputava el partit cadet femení amb la derrota de les nostres jugadores, 2-3, 25-16, 18-25, 25-21, 22-25 i 9-15.

Cal donar l’enhorabona als dos equips pel gran partit que ens van fer viure, ja que els dos van posar moltes ganes per a endur-se la victòria.

En els tres primers sets les canalines desplegaren un molt bon joc defensiu que juntament amb els saques, feien aconseguir que les locals assoliren parcials com 14-6 o 20-11, amb la llàstima que s´escapara el segon parcial. En el quart set començaren a aparèixer els nervis al nostre equip i després de transformar 1-7 en contra, a 11-10 a favor, acabaren per enfonsar-se, perdent el set, 22-25.

Al cinqué set, els nervis continuaren jugant una mala pasada a les canalines i aturaren el seu joc, fent que fallaren una gran quantitat de saques i com a resultat perderen el set i en definitiva el partit.

Així i tot, ànims i a seguir lluitant.

– Ja per la vesprada, es disputava el xoc juvenil femení que enfrontava els mateixos rivals, CV CANALS – REAL de GANDIA, C.F i amb idèntic marcador, 2-3, 25-21 20-25, 26-24, 22-25 i 6-15.

En primer lloc, agraïr la assitència del nombrós públic al partit avançat, corresponent a la jornada a disputar en Sant Antoni 2014.

Un partit que es resumeix amb paraules del tècnic canalí, Ignacio, “L’hem perdut nosaltres”, ja que davant un rival teòricament inferior com el Real de Gandía C.F i previ avis a les jugadores de que no es podíen refiar i que deurien jugar al máxim nivell per no deixar que l’equip contrari agafara ànims dels seus errors, tot eixí malament i poc a poc es complicava més i més el partit.

Tots els parcials foren com si les jugadores se’ls oblidara literalment jugar a voleibol, cometent  gran quantitat d´errors de saque, d’atac i fins i tot balons de transició, anomenats al nostre esport “baló fàcil”. Els sets guanyats per les locals van ser pels errors de les visitants i no per mèrits propis.

A més el seu entrenador va comentar que no es pot guanyar un partit amb quasi un set complet fallat amb saques. Pero recalcà que treballarà molt dur per a que no torne passar el que es va viure el dissabte al Ricardo Tormo.

Agraïr la bona resposta al partit de la nova líbero Tania Sabater i l´aportació de la infantil Maia Tomás.

Demanar disculpes per part de les jugadores i entrenador a l’afició local.

Els esperem la setmana que ve a les 18 h. per intentar vore la primera victòria com a locals.

Amb açò, els partits programats per al proper cap de setmana seran :

– Dissabte 09-11-13 a les 10:00 a Xàtiva, cadet femení, Xàtiva Voleibol A – CV CANALS.

– Dissabte 09-11-13 a les 18:00 a Canals, juvenil femení, CV CANALS – CV PATERNA LICEO.

– Diumenge 10-11-13 a les 10:00 a Oliva, senior masculí, CV CORRIOL OLIVA – VAO-Ontinyent-CV CANALS.

– El senior femení “disfrutarà” de la 1ª jornada de descans.

Sort a tots i informarem dels resultats.