Reunió urgent de la directiva amb el regidor d’esports amb un Canals sancionat per la federació

Ahir el Comitè de Competició com de Apelacio de la F.V.F. es va reunir cap a les 18.00 on va prender la decicio encuant al partit entre el C.E.Contestano y la U.E.Canals de la jornada 25 de la R. Preferent grup III que s’havia d’haver disputat el diumenge dia 11 a les 16:15 en la qual cosa que no es va dur a terme en decidir no va eixir al camp la U.E.Canals tenint prou efectius és a dir 10 futbolistes que s’havien desplaçat a Concentaina, en la qual cosa es va determinar la següent sancio, al delegat un mes de sancio y al club economicament un total de 138 €, tres punts del partit mes tres de la classificació, que es quedaría en menys un.

Dos noves ixides en la U.E.Canals, y una incorparcio, les ixides són la del porter Rafa Aguado per continuar recupearse d’una lesió que esta arrossegant des de fa diverses jornades en qual la tempora a acabat per a ell, on esperem la seva recuperacio, y l’altra el davanter Moha Kabuy que es desconeixem el motiu, en quant la incorporacio del nou fitxatge es tracta del davanter y president de la U.E.Canals Jose Borreda, on podria ser combocat, o inclus jugar alguns minuts contra el C.E.Denia si el tecnic de la U.E.Canals Jose Aroca ho crega convenient.

Esta vesprada hi haura una reunió urgent entre el regidor d’esports J.R.Garrido el president J.Borreda y la seua directiva de la U.E.Canals, per tractar temes molt importants com esportius com econòmics.

JM Alventosa.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.