Sabies que podem arribar a suar més d’1 litre al dia ?

alumbredeluxeLes quantitats de suor són variables , però aquesta és la quantitat de suor que pot arribar a emetre un adult mitjà .

Si fem exercici físic , la quantitat de suor pot arribar a ser de fins a un litre per hora . Per fortuna , no sempre suem de forma visible , ja que hi ha una transpiració constant que resulta invisible , però que es produeix diàriament a la capa més superficial de la nostra pell . Són els bacteries de la superfície de la pell les que descomponen i fermenten les matèries orgàniques de la suor generant àcids volàtils que en evaporar- produeixen el desagradable pudor . L’aigua amb sabó elimina les substàncies pudents i impedeix el creixement bacterià . Per això la suor que es produeix acabat de sortir de la dutxa és inodora.

Però transpirar és necessari, no només regula la nostra temperatura corporal , sinó que a més el cos elimina per mitjà de la suor impureses , pel que la moda del botox per deixar de suar no és gens sana , a més de cara i molesta.

El 54 % dels espanyols utilitza poc el DESODORANT , segons un estudi realitzat recentment . Però no obstant això , practiquem la dutxa diària , cosa rara en alguns països d’Europa :
L’excés de suor ens causa inseguretat: el 74 % dels espanyols ho reconeix . Per aquest motiu, el 68% es posa sempre desodorant abans d’una reunió o cita important .
Els anti- transpirantes convencionals que inclouen sals d’alumini tendeixen a tapar o obstruir les glàndules sudorípares i impedir la seva activitat normal. I cal assenyalar que se sospita que puguen ser la causa de l’aparició de càncer de pit
Jo et recomane que faces servir desodorants ecològics com a primera mesura perquè el teu desodorant protegeixca la pell al màxim.

Els desodorants naturals o biològics funcionen de manera diferent contenen ingredients com la pedra d’alum, alum 100% natural que té propietats astringents , antibacterianes i antisèptiques , reconegudes des de l’antiguitat . També n’hi ha contenen olis essencials com els de te , sàlvia , farigola , cítrics i eucaliptus , que també compleixen una funció antibacteriana
A més , s’ha comprovat que la seva eficàcia i durada són comparables a les d’un desodorant convencional , a més de no posar en perill la nostra salut .
Fins i tot la pedra d’alum pot durar-nos fins a 2 anys d’ús interromput .
Aquests desodorants els trobaràs sense cap problema de venda en Herboristeries com la nostra.

 Autora:
Rosa Francés Cardona: 
Acupuntora, MTC, hipnosis, Dietética y Nutrición
Regente de la Herboristería Herbasana de Canals Valencia

http://herboristeriaherbasana.blogspot.com/

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.