S’aprova la millora de les instal•lacions d’aigua potable i clavegueram del carrer Sant Cristòfol

A l’últim ple de l’Ajuntament de Canals, celebrat el passat dijous 25 de maig, es va aprovar per una unanimitat de tots els grups la proposta de l’alcaldia presidència sobre acceptació de la delegació per a la contractació d’obres incloses en els remanents del Pla Provincial d’Obres i Serveis 2016 (PPOS), per a l’execució de l’obra de millora de les instal•lacions d’aigua potable i del clavegueram al carrer Sant Cristòfol.

En este sentit, i com han explicat des del ajuntaqment, amb aquest acord plenari el que es farà és dur endavant la renovació d’aigua i clavegueram, voreres i paviment del carrer. Per a l’execució de l’obra es comptarà amb un pressupost de quasi 60.000 euros, que provenen del remanent del PPOS del 2016. Cal recordar, que al PPOS 2016 es comptava amb un pressupost total de 192.605 euros i s’han dut a terme.

Aquesta execució, de la que ara es posarà en marxa el projecte per a la seua licitació, se suma a les que s’han dut a terme gràcies al Pla Provincial d’Obres i Serveis; com han estat la renovació d’instal•lació d’aigua potable i clavegueram als carrers Simó Duato i Sant Fabià i la renovació de voreres i altres millores al carrer La Torreta.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.