S’asfalten els camins rurals dels Terrers i del Corcot

L’Ajuntament de Canals, ja ha finalitzat l’asfaltat dels camins rurals del Corcot i dels Terrers que es van veure greument danyats en les pasades pluges de desembre.

Les actuacions en els dos camins s’han portat a terme amb una subvenció de la Diputació de Valencià de prop de 57.000 euros per a projectes de millora de camins municipals. En concret, l’ajuda rebuda s’ha invertit en l’asfaltat del Camí del Corcot i en el dels Terrers. En este sentit, des de l’ajuntament han recordat que l’elecció d’estos camins com a beneficiaris de les ajudes de diputació responen a una vella sol•licitud.

Així mateix, també han assenyalat que estes actuacions es sumen a les que des de l’ajuntament estan fent-se en diferents camins amb recursos propis, entre els quals destaquen la millora del tram que va des de casa Cabiscol a l’encreuament de l’autovia i fonteta del Gandul. A més, està prevista la neteja i reparació del barranc del Camí la Palla, el condicionament del Camí Pla Vell a Cabiscol i la zona de Casa el Mas.

Comentaris Facebook

One Response to "S’asfalten els camins rurals dels Terrers i del Corcot"

  1. carlos  15 de julio de 2017

    desde ayacor ala torre els frares tame li fa falta una repavinta ala carretera i acompanyada dela acera que no ia

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.