Serveis especials per la Festivitat de Tots Sants 2019 a Canals
Per motiu de la Festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Canals ha condicionat com cada any el cementeri, que estarà obert en un horari especial durant els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre. A més, hi haurà un servei gratuït de Microbús per a que els veïns i les veïnes es desplacen al cementeri municipal.

Durant les pasades semanes, els serveis municipals de l’Ajuntament han estat treballant al cementeri municipal per tal de condicionar-lo i preparar-lo per a la visita de centenars de veïns i veïnes que acudiran al llarg del Dia de Tots Sants i les jornades anteriors.

És per això que el cementeri estarà obert amb un horari especial durant els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre: de 9.00 hores a 18.30 hores, ininterrompudament.

A més, com ve sent habitual, l’Ajuntament oferirà un servei gratuït de Microbús. En una freqüència de pas d’aproximadament 30 minuts, el servei estarà en funcionament entre les 15.00 hores i les 18.00 hores del dia 31 d’octubre i entre les 10.00 hores i les 13.00 hores, i entre les 15.00 i les 18.00 del dia 1 de novembre.

Les parades seran a l’avinguda de Qüernes (Centre de Salut), al carrer Arcadi Soriano (Ermita), a l’avinguda Jaume I (Mercat Municipal), a l’avinguda Blasco Ibáñez (Escola Calixte III), al carrer de La Torreta i a l’avinguda de les Moles (Cementeri).

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.