S’estudia la viabilitat de un projecte per al camí Canals-Aiacor

Regidors de l’Ajuntament de Canals, acompanyats per l’Arquitecte Municipal, es van reunir dimecres passat a València amb el diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí. A la reunió, la representació canalina va aportar una còpia de l’esborrany que el departament municipal ha elaborat per a defensar el projecte d’un nou carrer i trobar una solució conjunta al problema del camí Canals-Aiacor. Com ha explicat el regidor, en aquest encontre de treball “es va continuar estudiant la viabilitat del projecte de nou carrer entre Aiacor i Canals que donaria accés i solució al veïnat de la zona i sobretot, a la comunitat educativa del CEIP Vicente Rius”.

En aquest sentit, Seguí es va comprometre a estudiar el projecte i donar una resposta en qüestió de unes quantes setmanes. Així mateix, li van recordar al diputat de carreteres que aquest projecte està avalat tant per la Vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó com pel mateix president, Jorge Rodríguez.

Cal recordar que el passat mes de març en la reunió mantinguda amb Rodríguez li feren arribar l’esborrany d’un nou projecte per aquest trajecte i li van traslladar la necessitat de dur endavant aquesta actuació i així resoldre, entre altres problemes, l’accés al col•legi públic. A aquesta, els representants canalins van arrancar un compromís al president per trobar una solució conjunta i resoldre el problema del camí Canals-Aiacor.

Comentaris Facebook

9 Responses to "S’estudia la viabilitat de un projecte per al camí Canals-Aiacor"

 1. Susana Pedron Navalon  18 abril, 2017

  A vore si es deveres ,I no tarden 10anys.

  Responder
 2. Paola Palop  18 abril, 2017

  al menys es veu moviment i interés,cosa q en 25 anys q te l’escola no s’ha vist a cap altre govern municipal

  Responder
 3. Enrique Perez Rubio  18 abril, 2017

  Si tenen que fer algo…que no siga una “CHAPUZA” … malgastar diners per fer-ho a preses i corregudes, te que ser un projecte que porte menys mal de caps i que aporte seguretat i benestar a tots els usuaris.

  Responder
 4. Julio Mateu Argente  18 abril, 2017

  Mentres no es quede soles en el al menys an davant

  Responder
 5. Carmen Rubio Garcia  18 abril, 2017

  Ya seria horo ,perque es una carretera que te molt de transit ,y tame per es Baños que no temen per ahon caminar pero per favor que enfaden be ;y no pa anar es burros com esta ara.

  Responder
 6. Borx Sanx  18 abril, 2017

  Projecte molt necessari per al poble.

  Responder
 7. Mari Carmen Climent Gimenez  18 abril, 2017

  Fafalta es molt transita

  Responder
 8. Raul Nadal  18 abril, 2017

  Diu projecte,que no vatjen a fer-ho

  Responder
 9. Anónimo  19 abril, 2017

  I carril bici tame

  Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.