Tesi doctoral

“Evolució serològica de la primoinfecció pel virus Epstein-Barr en xiquets”

Xàtiva, 11 febrer 2020

Divendres passat 17 de gener, la nostra companya Mónica García Peris, facultatiu especialista del servei de Pediatria de l’Hospital Lluís Alcanyís, va realitzar la defensa pública de la tesi doctoral titulada “Evolució serològica de la primoinfección pel virus de Epstein-*Barr en xiquets”.

L’acte va tenir lloc en la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana situada en la Facultat de Medicina i Odontologia, presidit per la catedràtica del Departament de Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia Pilar Codoñer Franch, pel Dr. Javier Díez-Domingo com a secretari del tribunal i la Dra. MªIsabel Ubeda com a vocal.

El treball ha estat realitzat íntegrament en el Departament de salut Xátiva-Ontinyent amb la participació de xiquetes i xiquets derivats tant des d’atenció primària com des d’urgències i hospitalització. L’estudi es va realitzar amb la inestimable col·laboració de les microbiòlogues que integraven llavors el servei de microbiologia de l’Hospital la Dra. Damiana González i la Dra. Macarena Parent, del personal d’infermeria de pediatria i de les co-investigadores MªIsabel Jimenez Candel i Yolanda Mañes Jiménez.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.