Torna el Torneig Contra el Racisme de La Costera

Després d’un any de descans, el Torneig de Futbet Contra el Racisme de la Costera tornarà a celebrar-se. El dia 28 de juliol, des de les 9 hores del matí, al poliesportiu municipal de Canals. Aquest torneig es va iniciar el 2015 a Xàtiva, organitzat pel col·lectiu Antifeixistes de La Costera, va continuar el 2016 a Canals, amb la col·laboració dels col·lectius canalins Reiniciem Canals i la Penya Barcelonista de La Costera, i aquest 2018 torna a Canals, sota l’organització de tres col·lectius, Reiniciem Canals, Street Warriors Fighting Club i la Biblioteca Social Ricardo Sanz.

Amb aquest torneig, els organitzadors pretenen visibilitzar la necessitat de lluitar contra la xacra del racisme i el feixisme, més si cap en aquests temps on alguns grups d’extrema dreta intenten treure el cap, de nou. L’esdeveniment servirà, a més, per fer una recollida solidària d’aliments no peribles per a refugiats de conflictes bèl·lics.

La inscripció dels equips pot fer-se a través del correu electrònic torneigantirracista@gmail.com, i el preu d’aquesta inscripció és, únicament, un mínim de 3 kg d’aliments no peribles. A més dels equips participants, qualsevol persona, participe o no, podrà acostar-se a gaudir del torneig i a fer qualsevol donació solidària d’aliments no peribles a partir de les 9 hores del dissabte 28 de juliol al poliesportiu municipal de Canals.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.