Torneig Fira de Canals 2013 d´escacs.

IMG_20130914_112038

Jose Antonio Polop: Aquest passat dissabte, dissabte de disfresses a Canals, es va celebrar el torneig de fira d´escacs a la nostra localitat. Es va competir baix la modalitat per equips de 4 jugadors, 6 equips en total, al Saló Santa Creu “La Pusa” desde les 11:00 del matí fins les 13:00 hores a raó de 10 minuts per jugador i partida.
La compareixença en aquest any ha estat només destinada a jugadors menors de 14 anys, ja que desde el club Els Voltors, voliem premiar la gran quantitat de jugadors que han tingut a l´escoleta d´estiu i a l´escola municipal d´escacs que va arrancar l´any passat amb 10 jugadors.

Amb tot açó, es van donar cita 6 equips, Alcoi, Xàtiva, Benigànim, 2 equips de Canals i degut a que nombrossos xiquets es podien quedar sense jugar varies partides, van crear un equip mixte amb xiquets de totes aquestes localitats barrejats.
Al llarg de dues hores, es van disputar les 5 rondes de joc de les quals constava el torneig i poc a poc es va poder vore que l´Alcoi i el Benigànim havien vingut a pel torneig. A la 3ª ronda s´enfrontaren entre ells, acavant 2-2 i deixant per a les dues rondes finals el nom del guanyador al aire. Ambdós equips, van guanyar els dos enfrontaments restants, però els alcoians van deixar a 0 un dels seus rivals i s´emportaren el 1er premi cap a sa casa.
Pel que fa als locals, van realitzar un bon torneig finalitzant 4rts empatats amb els 3ers, Xàtiva, i 5ens , mentre que la classificació la completà el mixte en 6é lloc.
Realment, el que es buscava és potenciar els escacs entre els més joves més que les victòries personals de cadascú, però com en tots els esports on es competeix, van haver moments de tensió i nervis per guanyar les partides.
Així i tot, tots els equips van tenir el seu trofeu i cada participant una medalla commemorativa del event.

Tot va finalitzar amb una picadeta per a tots per suavitzar la competició i les pertinents fotos de l´entrega de trofeus.
Volem agraïr l´asistència dels equips forasters, Xàtiva, Alcoi i Benigànim i l´esforç dels xiquets canalins ( i dels pares) en un dia a Canals on la nit d´abans s´havien celebrat les paelles.
Enhorabona a tots i continuarem gaudint dels escacs junts.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/100782020113490027872/albumid/5924502505264234113?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Fotos cedides per el club Els Voltors

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.