TROFEU FIRA VOLEIBOL 2013. CLUB VOLEIBOL CANALS.
_IGP2999[1]
Oscar Polop: Magnífica estrena dels equips de la nostra localitat al ja tradicional trofeu de fira de voleibol.

Aquest passat dissabte, al llarg de tot el dia, es van disputar nombrossos xocs de voleibol per tal de donar el tret d´inici a la llarga però il.lusionant temporada que ens espera als components del CV CANALS.

Pel matí es va disputar un triangular que enfrontava l´equip cadet femení de rendiment del CV CANALS, l´escola municipal de voleibol i el CV ONTINYENT. Vam poder gaudir de tres encontres emocionants, on a pesar de les dates en les que ens trobem, les jugadores van posar tota la seua espenta i ànim per tal d´agradar el public i els entrenadors en aquestos amistosos de pretemporada.

Al primer partit, EMV de Canals – CV ONTINYENT i el segon, EMV de Canals – CV CANALS rendiment , no es produí cap sorpresa i les victòries caigueren del costat dels dos equips amb més experiència front a l´escola municipal, a pesar de les ganes que van demostrar a la pista,competint tots els sets fins més o menys la meitat de cada mànega on diversos errors feien que les seues rivals aconseguiren aventatges ja insalvables per a les esforçades canalines. Així, va quedar com una “final” el tercer partit, CV CANALS – CV ONTINYENT. A pesar de ser més joves les canalines, van mostrar millors maneres al joc, molt interessant per moments ( l ´entrenadora i servidor ens mirarem sorpresos varies vegades ) i es van emportar el trofeu per 2-0 davant un bregador CV ONTINYENT que va practicar un molt bo voleibol al 2on set de la “final”, però amb resultat estèril.

Al cap i a la fí, donar l´enhorabona a totes les competidores que començen ara els primers entrenaments.

Ja a la vesprada, es disputava el torneig a la categoria juvenil fem., senior fem. i senior masc, amb un triple enfrontament davant el Club Voleibol Gandia, al qual volem agraïr la deferència de desplaçar quasi 40 persones a la nostra localitat
per tal de fer més vistós el torneig.

A les 16:30 estava programat el partit juvenil, però per problemes al calfament, no es va poder disputar íntegrament el partit, quedant al marcador un empat a 2 sets que en vista del joc desplegat, va contentar a ambdós entrenadors, deixant inclús al cas del canalí un molt bon gust de boca. Cal recordar que es tracta d´un partit amistós i la disponibilitat de pista era llimitada. A pesar d´això, les alternatives al joc es succeiren i ens mostraren dos equips en formació que comencen a caminar.

Acte seguit, a les 18:30, es van disputar a l´hora els dos partits seniors i es va poder vore, com a pesar de ser un torneig de pretemporada, ningú vol perdre i asistirem a dos espectaculars encontres on quasi es frega la remuntada per part del CV CANALS a les dues pistes.

Els xics, recordem, VAO-ONTINYENT/CV CANALS després de la fusió, jugaren dos sets roïns, 0-2 i poc a poc anaren pujant les seues prestacions fins a empatar el partit i fins i tot, al 5é set, van fer el canvi de pista amb el marcador favorable, però l´experiéncia i major categoria del rivals va fer que finalment s´emportaren el set 11-15 i el guardó.

Les xiques, van seguir una pel.lícula molt semblant, i amb 0-2 avall, van protagonitzar una inmensa remuntada per ficar-se 2-2 i superar el seu rival amb una defensa que va ratllar la perfecció. I en un 5é set que pareixia de lliga, carolina groga inclosa per al técnic canalí, s´alçaren amb el guardó amb un cardíac 15-13.

Desde el CV CANALS volem agraïr a tots els competidors la seua dedicació i esforç al torneig així com el recolçament de la regidoria d´esports, als clubs participants, CV ONTINYENT i CV GANDIA i en especial al magnífic aspecte que van presentar les graderies del pavelló canalí.

GRACIES a tots i volem vore-vos quan la lliga comence.

Anirem informant.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/100782020113490027872/albumid/5921614845875276817?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.