Victoria del UD Canals B per la minima al Quatre Camins contra el UD Anna en un partit amb molts gols, fins a set es marcaren.

1381077328258
 UD Canals B 4-3 UD Anna
Iñaki Martinez: La Primera part va dominar el Canals B pero el Anna va ser el que obriria el marcador per mediació de Pi . Però minuts després Barsella igualava el partit. L’empat va llançar als dos conjunts a l’atac buscant el gol amb continus contraatacs en ambdues àrees , però minuts abans d’acabar la primera part Efrén aconseguia trencar l’empat per al Canals B.
La segona part va estar molt igualada amb jugades de perill per part dels dos conjunts que les defenses es van encarregar d’anul · lar fins que de nou el Canals B per mediació de Baselga aconsegueix el tercer gol per al seu equip . Aquest marcador advers no fa decaure l’ Anna i arrel d’una contra Ferrero aconsegueix el tercer per als de la Canal. El joc no va decaure per part dels dos conjunts amb jugades que van obligar les defenses a tenir d’emprar a fons per contrarestar l’empenta dels conjunts . En els últims minuts Paulino aconseguia el quart parell alos locals , però el Anna que va lluitar fins a l’últim minut per mediació de Edón aconseguia el tercer, finalitzant la trobada amb la victòria dels locals .
Després d’aquesta jornada els de Jordi Jane són cinquens amb 9 punts i la propera jornada el Canals B visitarà el Fenollet.
Ficha Tecnica
UD Canals B: Kevin , Jesús, Mora, Kike, Rayo, Balsega (Borja), Barsella (Lillo), Rafa, Emilio, Josep (Paulino) i  Efrén.
UD Anna: Dani ,Saleta, Josan, Alvaro, Borja, Marcelo (Sornosa), Alonso (Aarón), Bañón, Pino (Edón), Carlos (Dimas) i  Ferrero.
Gols: 0-1 Pino, 1-1 Barsella, 2-1 Efren, 3-1 Baselga, 3-2 Ferrero, 4-2 Paulino, 4-3 Edón.
Arbitre: Perales Latorre.