VICTÒRIA MOLT IMPORTANT DEL BC CANALS CADET

P1010042

Important perquè el segon classificat es troba a una sola victòria dels canalins, i per seguir amb la bona ratxa des del començament de la temporada: 6 victòries en 6 partits disputats.
El partit es va trencar molt prompte, ja que un parcial d’eixida de 0-8, deixava ben clares les intencions del líder: forta pressió defensiva i ràpids contraatacs, que acabaven amb cistelles fàcils.
Quan l’equip local va ser capaç de sortir de la presió, l’atac organitzat dels canalins (amb molt bon paper dels seus dos directors de joc Pablo i Javier) seguíen donant punts als visitants. Així les coses, es va arribar a la fi de la primera part amb un avantatge per als visitants que rondava la vintena de punts.
La segona part va seguir el mateix guió, i l’avantatge va seguir augmentant, gràcies també al joc interior (destacar a Manel i Yannick), com al joc equip, en mans de Lluís i la resta de jugadors de primer any: Héctor, Jose Luis, Ivan i Fran.

Des del club, volem donar les gràcies als pares que ens van donar suport en un dia tan fred, animant sense parar.
El proper partit, front al Martínez Valls “C”, es disputarà el dia 14 de desembre al poliesportiu de Canals.