El vehicle era una de les demandes del Consell Esportiu Municipal i servirà per transportar material entre les diferents instal·lacions

Xàtiva, 11 de febrer 2020.- L’Ajuntament de Xàtiva ha presentat aquest matí la nova furgoneta elèctrica que es farà servir per a la regidoria d’Esports. Es tracta del segon vehicle amb aquestes característiques, després de l’utilitari vinculat a les regidories d’Urbanisme i Medi Ambient, i compta amb una autonomia de 400 kilòmetres.

Aquest nou vehicle era una de les demandes del Consell Esportiu Municipal que havia de satisfer l’empresa Grupo Caps amb el seu nou contracte municipal de gestió d’instal·lacions esportives. La furgoneta romandrà al Poliesportiu de Les Pereres i es farà servir per transportar materials entre les instal·lacions esportives.

«Amb aquest nou vehicle resolem una de peticions més demandades per part del Consell Esportiu Municipal, i alhora contribuïm a cuidar del medi ambient, que és una responsabilitat a la que devem fer front des de la gestió municipal», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.