Xàtiva entrega la recaptació del Mercat de Nadal que va tindre lloc a la Casa de Cultura

Les associacions beneficiàries han estat Gent de la Consolació i l’Associació Valenciana de Solidaritat amb Àfrica, amb 1.000 euros cadascuna

Xàtiva, 19 de febrer 2020.- La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva, Raquel Caballero, ha efectuat aquest migdia la donació dels diners recollits amb motiu del mercat de Nadal que va acollir la Casa de Cultura entre els mesos de desembre i gener.

Els beneficiaris d’aquesta recaptació han estat l’Associació Gent de la Consolació i l’Associació Valenciana de Solidaritat amb Àfrica (AVSA), les quals han rebut un xec amb 1.000 euros cadascuna.

Cal recordar que aquest Mercat solidari contenia exemplars antics editats per l’Ajuntament de Xàtiva sota la campanya «aquest Nadal regala Cultura», amb preus d’un, dos, tres i cinc euros. Entre les obres que es podien adquirir es trobaven exemplars de les distintes edicions dels Premis Literaris de Xàtiva, publicacions de personalitats xativines i monogràfics d’artistes, fotògrafs i pintors locals; a més de publicacions sobre la història de Xàtiva i llibres de la Fira.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.