Xàtiva ja té Falleres Majors per a 2019

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà va telefonar el passat divendres a les escollides des de l’Ajuntament

Xàtiva, 6 d’agost de 2018. L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà va telefonar el passat divendres, des de la sala de premsa de l’Ajuntament de Xàtiva, a les escollides per ser les Falleres Majors de Xàtiva 2019. També van estar presents el president de la Junta Local Fallera de Xàtiva Jesús González, la regidora de falles Lena Baraza i la secretària de la Junta Local Fallera Celia Gorrita.

Laura Martí Sanz, de la Falla Ferroviària, serà la encarregada d’ocupar el càrrec de Fallera Major de Xàtiva el proper any. Fallera des d’abans de nàixer, es troba molt integrada al món faller, ja que a la seua comissió ha tingut diferents càrrecs com el de delegada juvenil o infantil. Va ser Fallera Major Infantil l’any 2003 i Fallera Major l’any 2014, a més de pertànyer a la cort d’Honor de la Fallera Major de Xàtiva de l’any 2012.

Junt amb ella estarà Carmen Pavia Solves, de la Falla Abú Masaifa, la Fallera Major Infantil de Xàtiva per a l’exercici 2019, qui forma part d’aquesta comissió xativina però amb historial faller també a la localitat veïna de la Llosa de Ranes.

Les quatre candidates que aspiraven a ser Falleres Majors de Xàtiva -dos adultes i dos xiquetes-, van realitzar el passat cap de setmana una Jornada de Convivència per tal de poder escollir a les màximes representants del col·lectiu faller per al proper any.

El jurat de l’elecció ha estat conformat er Leandro Cerrillo (perruquer), Beni Cifuentes (funcionari de carrera a l’Ajuntament de Borriana), Mario Gual (artista faller), Eva Mercado (monitora d’educació especial), Patricia Sanz (Model i estilista), Elena Collado (Publicista i Relacions Públiques) i Yolanda Santatecla (vinculada a les falles de Gandia).

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.