Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canvi del mobiliari urbà a Canals i les seues pedanies

L'Ajuntament de Canals mitjançant la regidoria d'Urbanisme, ha començat a les obres per a la millora del mobiliari urbà a Canals i les seues pedanies: Aiacor, La Torreta i Torre-Cerdà. Els elements urbans identifiquen la ciutat ia través d'ells podem conèixer-la i reconèixer-la, arribant a definir-se com una part més de la identitat de la ciutat.

Aquest canvi consistirà en la renovació de les banquetes en les zones recreatives de les diferents poblacions. Gràcies a això, millorarà molt més l'aspecte urbà d'aquestes localitats.

Aquestes obres han començat per les pedanies de Aiacor i La Torreta, seguidament aquesta millora es realitzarà a Torre-Cerdà per acabar a l'Avinguda Vicente Ferri de Canals. Aquest últim lloc representa el cor de la localitat i amb aquesta substitució de les banquetes dels nous mòduls, pretén que els veïns estiguen molt més confortables en el seu lloc de trobada.

Com sempre l'Ajuntament cuida que les seues pedanies no queden desateses i que estiguen sempre en les millors condicions com passa en la població de Canals.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.