Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Celebració del Dia de Santa Creu a la Torreta de Canals

Els carrers de la Torreta de Canals han viscut huí diumenge una jornada plena de fervor i tradició en el Dia de Santa Creu, amb una emocionant programació que va captivar a tots els visitants i van poder gaudir d’una festa inoblidable, marcada per la música i les devocions.

La Unió Musical Santa Cecília de Canals va encapçalar el passacarrer matinal. Seguidament, la solemne processó va iniciar-se amb el trasllat de la Santa Creu des del Temple Parroquial, acompanyada per la tradicional benedicció dels camps.

Després d’aquests moments de recolliment, els assistents van assistir a la Santa Missa, seguida del tradicional repartiment de pa beneït a la porta de l’oratori, gràcies al suport generós de Hermanos Sancho «Madremia».

La jornada va continuar amb un vi d’honor al carrer, seguit de la traca kilomètrica i la «planta del pí». La celebració va culminar amb la tradicional «puja al pí» al mateix lloc, en un ambient festiu.

Per acabar, una emotiva processó de la Santa Creu va recórrer tot el barri de la Torreta, connectant els carrers amb els cants i pregàries, fins arribar a l’Església Parroquial de Canals, on es va cloure aquest dia de veneració i comunitat.

Albums de fotos:

Dia de Santa Creu

Cordá de Santa Creu

Pujá al Pí

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.