Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Celebrem l’Advent al Col·legi

Ja estem en Advent, i al nostre Col·legi ho celebrem amb alegria. Els corredors, l’entrada i les classes estan decorades amb els motius i colors que corresponen a cada setmana. Aquest any estem comptant amb la participació activa dels professors en pràctiques, que, amb les seues idees o els seus dibuixos, ens fan recordar que ens estem acostant al moment més bonic de l’any: el naixement de Jesús.

La primera setmana d’Advent està decorada amb ciris (de paper) de color morat i  la paraula “Vetleu” ens rep a l’entrada del col·legi. Un gran puzle ajuda els més xicotets a comprendre el significat d’aquesta paraula.

La segona setmana és la setmana de Maria, i per això els ciris han canviat de color, en aquest cas el blau. La paraula que presidix l’entrada és “Acull”, i podem veure la imatge d’una Mare de Déu il·lusionada per l’arribada del seu fill, el Fill de Déu.

Esperem que estos actes servisquen per a que els nostres alumnes siguen conscients del camí d’alegria, esperança i il·lusió que els cristians sentim davant de la imminent arribada del Nadal.

http://vl.parroquiacanals.com/celebrem-ladvent-al-col%C2%B7legi/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.