Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Celia Bononad, responsable de l’àrea social de l’ajuntament de Canals aconsegueix ampliar un any més el programa “Menú Express”

La regidora de Serveis Socials, Celia Bononad, està molt satisfeta amb la renovació d'un any més del programa "MENÚ EXPRESS" que proporcionarà aliments a 66 persones desfavorides de la localitat.
Aquest programa que va instaurar ella mateixa l'any passat, s'està duent a terme amb gran èxit, per això ha lluitat per poder seguir amb aquesta iniciativa.

Aquest "MENÚ EXPRESS" consisteix a subministrar l'alimentació bàsica d'un total de 50 adults i 16 xiquets de dilluns a diumenge fins a finals d'any. A aquestes persones se'ls subministra un bo perquè puguen obtenir el seu menú diari en qualsevol dels comerços locals adherits a aquest programa.
Aquestes persones han estat seleccionades des dels Serveis Socials municipals atenent a una sèrie de criteris tant econòmics, socials o laborals perquè puguen pal·liar aquestes necessitats tan específiques.
La Regidoria de Serveis Socials de Canals està ajudant encaridament a tots aquells veïns que pateixen problemes o necessitats bàsiques. A aquest programa se li sumen altres d'igual importància com el programa provincial d'assistència nutricional per a menors, ajudes per a l'adquisició de llibres et text, ajudes per al menjador escolar, ajudes per a la llum i l'aigua o recollida d'aliments per als més necessitats , entre d'altres.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.