Pulsa «Intro» para saltar al contenido

 Club Bàsquet La Foguera Canals: Un cap de setmana inoblidable al Torneig Bàsquet Summer Gandia

 Club Bàsquet La Foguera Canals: Un cap de setmana inoblidable al Torneig Bàsquet Summer Gandia

Els alevins del Club Bàsquet La Foguera Canals es van coronar campions en la seua categoria, mentre que els benjamins van aconseguir el subcampionat en el Torneig Bàsquet Summer Gandia

Canals, 11 de juny de 2024 – El Club Bàsquet La Foguera Canals ha viscut un cap de setmana inoblidable al Torneig Bàsquet Summer Gandia, on els seus alevins i benjamins han participat en una competició de gran nivell.

Els alevins, campions

Els alevins del Club Bàsquet La Foguera Canals es van coronar campions en la seua categoria, després de vèncer equips de totes parts d’Espanya. Aquesta victòria és un gran èxit per als xiquets, que han demostrat el seu nivell i la seua determinació.

Els benjamins, subcampions

Els benjamins del Club Bàsquet La Foguera Canals no van poder endur-se el títol de campió, però tampoc se’n van anar sense res. Van aconseguir el subcampionat, un resultat que és un gran èxit per als xiquets.

El Club Bàsquet La Foguera Canals vol expressar les seues gràcies als pares i mares dels xiquets que han realitzat un gran esforç per a que els xiquets puguen viure aquesta experiència. També vol donar les gràcies als entrenadors Ademar i Jaume, que han treballat durament per aconseguir aquest èxit.

També vol donar les gràcies als jugadors del CB Onil (Jorge Martín, Pau Martos i Victor Navarro) que van acompanyar en aquesta aventura als nostres alevins i al jugador del NB Xàtiva (Gael Ramos) amb els nostres benjamins. Aquests jugadors han ajudat a fer que la competició sigui més divertida i emocionant per als xiquets.

Font:

La informació es basa en el comunicat oficial del Club Bàsquet La Foguera Canals.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.