Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Club Bàsquet La Foguera Canals: Victòria de les infantils i derrota dels infantils masculins!

Club Bàsquet La Foguera Canals: Victòria de les infantils i derrota dels infantils masculins!

Canals, 5 de juny de 2024.- El Club Bàsquet La Foguera Canals va viure un cap de setmana ple d’emocions amb la victòria de les infantils femenines davant el NB Alboraya i la derrota dels infantils masculins davant el Berenguer Dalmau.

Les infantils femenines triomfen en un partit d’infart

En un encontre trepidant, les jugadores de l’equip infantil femení del Club Bàsquet La Foguera Canals van aconseguir una merescuda victòria per 39-34 davant el NB Alboraya. Les nostres van demostrar una gran actitud i van creure en elles mateixes en tot moment, aconseguint superar un rival dur. Amb aquesta victòria, les infantils femenines es classifiquen per a les semifinals, on s’enfrontaran al CD Arcadi Loreto. Des del club, volem felicitar a totes les jugadores per la seva gran actuació i els desitgem molta sort en la semifinal!

Els infantils masculins competeixen fins al final

Malgrat no aconseguir la victòria davant el Berenguer Dalmau, subcampió de la categoria 1 Zonal, els infantils masculins del Club Bàsquet La Foguera Canals van mostrar una bona imatge i van competir fins al final. Els nostres van realitzar un gran esforç i en alguns moments van estar molt prop en el marcador, però van tenir davant un rival molt potent que els va posar les coses molt difícils. El partit va finalitzar amb un resultat de 72-36. Des del club, volem felicitar als xiquets pel seu gran esforç i per la bona temporada que han realitzat.

Un club en constant progrés

El Club Bàsquet La Foguera Canals se sent molt content i content dels avenços de tots els seus equips. Des del club, volen agrair a tots els jugadors, jugadores, entrenadors, entrenadores, pares, mares i aficionats el seu suport durant tota la temporada. Seguiran treballant per a que el seu club continue creixent i aconseguint fites importants.

2 comentarios

  1. Club de Bàsquet La Foguera Club de Bàsquet La Foguera 10 de junio de 2024

    Encantats de veure que ens doneu visibilitat i un espai on informar dels nostres progressos.

    Gràcies!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.