Coloms Missatgers La Costera.

colomsmisagers2.jpgColoms Missatgers La Costera preparats per competir als principals Colombodroms Nacionals. Com tos els anys, membres del Club Colombofil “Coloms Missatgers La Costera” se inscriurán per a participar als colombodroms amb mes prestiji de Espanya.

Apuestos colombodroms son instalacions perfectament preparades i adaptades per albergar els coloms de tots el colombofils que desitjen participar. Algúns colombodroms estan capacitats amb autentics premis en metalic , siguent aquestos els més atractius e interesants per participar. Membres de Coloms missatgers La costera , s´inscriurán al colombodrom de la nostra comunitat “colombodrom Costa de Azahar” a Vinarós , “Colombodromo Xacobeo” a Santiago de Compostela , “Colombodromo Huerta de Murcia” a Santomera , “Colombodrom de Catalunya” a Tarrassa i el “colombodrom de Arona” a les Canaries.

Aquest derbys o colombodroms son sols uns cuants dels que se celebren a lo llarc de la nostra geografia. Aquestos Derbys o Colombodros estan premiats entre 15.000 i 18.000 euros repartits entre diversos premis , tinguent uns primers premits de entre 3000 i 6000 euros a excepció de les Canaries que els primers premis arriben fins 10.000 euros. Els colombodroms reben els coloms cuant apenes saben volar , alli els tracten de igual a igual donat una mateixa educació esportiva , dieta , entrenamets i tractaments sanitaris a tots els coloms. Els entrenamets son progresius a medida que creixen donant a recorrer als coloms mes distancia fins celebrar una final que consta de entre 400 i 500 km a recorrer ,cuant apenes tenen 6 o 8 mesos de edad els colomins.

Aquestes finals son una auténtica celebració de germanor per part dels colombofils reuninse gent de totes parts del territori nacional e internacional , tots ells practicants dáquest apasionant esport. La capacitat de apuestos colombodromos es de entre 1000 i 1500 coloms , la inscripcio pot ser lliure o limita depen del colombodrom i s´inscriuen colombofils de tots els paisos que desitjen participar. Els membres del club Coloms Missatgers La Costera, inscriurán algúns del seus millors coloms a apuestos colombodroms e intentaran arribar lo més llunt posible en aques esport tan poc conegut pero que a poc a poc crea més interes a la nostra comarca , i que també intentarán crear un prestiji i un reconeiximent a nivell nacional dels coloms missatger de La Costera.

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x