Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Coloms Missatgers La Costera.

colomsmisagers2.jpgColoms Missatgers La Costera preparats per competir als principals Colombodroms Nacionals. Com tos els anys, membres del Club Colombofil “Coloms Missatgers La Costera” se inscriurán per a participar als colombodroms amb mes prestiji de Espanya.

Apuestos colombodroms son instalacions perfectament preparades i adaptades per albergar els coloms de tots el colombofils que desitjen participar. Algúns colombodroms estan capacitats amb autentics premis en metalic , siguent aquestos els més atractius e interesants per participar. Membres de Coloms missatgers La costera , s´inscriurán al colombodrom de la nostra comunitat “colombodrom Costa de Azahar” a Vinarós , “Colombodromo Xacobeo” a Santiago de Compostela , “Colombodromo Huerta de Murcia” a Santomera , “Colombodrom de Catalunya” a Tarrassa i el “colombodrom de Arona” a les Canaries.

Aquest derbys o colombodroms son sols uns cuants dels que se celebren a lo llarc de la nostra geografia. Aquestos Derbys o Colombodros estan premiats entre 15.000 i 18.000 euros repartits entre diversos premis , tinguent uns primers premits de entre 3000 i 6000 euros a excepció de les Canaries que els primers premis arriben fins 10.000 euros. Els colombodroms reben els coloms cuant apenes saben volar , alli els tracten de igual a igual donat una mateixa educació esportiva , dieta , entrenamets i tractaments sanitaris a tots els coloms. Els entrenamets son progresius a medida que creixen donant a recorrer als coloms mes distancia fins celebrar una final que consta de entre 400 i 500 km a recorrer ,cuant apenes tenen 6 o 8 mesos de edad els colomins.

Aquestes finals son una auténtica celebració de germanor per part dels colombofils reuninse gent de totes parts del territori nacional e internacional , tots ells practicants dáquest apasionant esport. La capacitat de apuestos colombodromos es de entre 1000 i 1500 coloms , la inscripcio pot ser lliure o limita depen del colombodrom i s´inscriuen colombofils de tots els paisos que desitjen participar. Els membres del club Coloms Missatgers La Costera, inscriurán algúns del seus millors coloms a apuestos colombodroms e intentaran arribar lo més llunt posible en aques esport tan poc conegut pero que a poc a poc crea més interes a la nostra comarca , i que també intentarán crear un prestiji i un reconeiximent a nivell nacional dels coloms missatger de La Costera.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.