Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Colors Run Canals 2023, un èxit de participació i organització

Canals, 23 de setembre de 2023 – La Colors Run Canals 2023, la carrera de colors que forma part de la programació de la Fira de Setembre, es va celebrar ahir divendres amb total èxit de participació i organització per part del Club d’Atletisme de Canals.

La cursa, que va comptar amb un recorregut de 5 quilòmetres pel centre de la població, va ser un èxit de participació, amb més de 700 persones inscrits. Els participants van poder gaudir d’una jornada lúdica i festiva, en què van poder llançar-se pols de colors en diferents punts del recorregut.

L’organització de la cursa va ser un altre dels punts forts. El Club d’Atletisme de Canals va fer un treball impecable per garantir el bon funcionament de la cursa, i va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Canals i d’altres entitats de la localitat.

La Colors Run Canals 2023 va ser una festa de colors i diversió que va aplegar a persones de totes les edats i procedències. La cursa va ser un nou èxit per al Club d’Atletisme de Canals, que ja prepara la Colors Run Canals 2024.

Video de Toni Masiá.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.