Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Comença el compte enrere per a la recuperació de la gestió municipal del Quatre Camins

Canals, 7 de agost de 2023 – En una sessió extraordinària històrica celebrada el passat divendres, el ple de l’Ajuntament de Canals va prendre un pas fonamental cap a la recuperació de la gestió municipal de l’emblemàtic Camp de Futbol Quatre Camins. Per unanimitat, es va aprovar l’enviament de l’expedient al consell jurídic consultatiu, amb l’objectiu que emeta el seu dictamen respecte a la proposta d’extinció de la concessió demanial que actualment regeix les instal·lacions.

Aquest moviment marca un avenç significatiu en la llarga lluita per a retornar a l’àmbit municipal el control de l’estadi, un pas necessari per a dur a terme les esperades obres de reparació i renovació. Un dels aspectes més esperats d’aquesta iniciativa és la solució definitiva a l’estat deplorable en què es troba la superfície de gespa artificial, així com la rehabilitació d’altres espais clau dins d’aquesta important instal·lació esportiva.

La proposta d’extingir la concessió demanial ha sigut respaldada de manera unànime pels membres del ple, subratllant la importància de restaurar l’administració local sobre l’estadi, el que permetrà una gestió més directa i enfocada en les necessitats de la comunitat. Aquesta acció representa un ferm compromís per part de les autoritats locals per assegurar que el Quatre Camins torni a ser un lloc de referència per a l’esport i l’entreteniment a la regió.

Però la sessió extraordinària del ple no solament es va centrar en aquest trascendental pas cap a la recuperació del Quatre Camins. A més, es va aprovar per unanimitat una modificació de crèdit que proporcionarà a l’Ajuntament de Canals els recursos necessaris per a cobrir les nòmines dels treballadors municipals i altres obligacions financeres de caràcter corrent. Aquesta decisió reflecteix el compromís del municipi per a mantenir l’estabilitat econòmica i garantir el benestar dels seus empleats i ciutadans.

Amb aquestes mesures en marxa, Canals es dirigeix cap a un futur prometedor en l’àmbit esportiu i administratiu, consolidant la seua posició com a referent local en la gestió eficient i responsable dels seus recursos públics.

Foto de arxiu

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.