Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Comença una nova etapa a El Brot Associació Medi Ambiental i Cultural de Canals amb canvi de president

Ricardo Carbonell Sanchis renuncia al càrrec de president i Jaume Ballester Morera és elegit per unanimitat com a nou president de El Brot

Canals, 29 de juny de 2023 – El passat dilluns, es va iniciar una nova etapa a El Brot Associació Medi Ambiental i Cultural de Canals amb la celebració d’una Junta Extraordinària convocada per l’actual Regidor de Medi Ambient, Ricardo Carbonell Sanchis. Durant la reunió, es va acceptar amb gratitud la seva dimissió com a president de El Brot i es va elegir per unanimitat Jaume Ballester Morera com a successor, qui fins ara ha ocupat el càrrec de secretari.

Tots els membres de El Brot reconeixem el treball incansable que Ricardo Carbonell ha realitzat durant tots aquests anys com a president i membre fundador; hem viscut i gaudit d’aquest treball durant els 14 anys que han transcorregut. La segona cosa que sabem amb certesa és que el nou president, Jaume Ballester, posarà tota la seva tenacitat perquè tot continuï com fins ara, mantenint-nos com un grup unit, amb les nostres peculiaritats i amb una clara visió que l’educació és l’eina essencial per preservar el Medi Ambient i la Cultura en general, especialment per al nostre poble.

Aprofitem aquesta ocasió per agrair a Ricardo tots aquests anys de diversió i aprenentatge compartits, i per haver-nos permès veure créixer i consolidar-se allò que un dia vam començar com a alguna cosa menuda, un brot d’esperança de canvi, de millora del nostre entorn. Hem crescut i encara ens queda molt treball per fer, i continuar brotant. També és just desitjar-li el millor en el seu càrrec de Regidor de Medi Ambient, i recordar-li que la tenacitat, la creença en un mateix i no perdre la visió del que vols que siga el futur són una bona fórmula per aconseguir els reptes.

I finalment, ens posem a disposició del nou president, Jaume Ballester, amb la seguretat que en aquesta nova etapa que ell comença, continuarem divertint-nos, aprenent i veient créixer nous brots.

El Brot, Associació Medi Ambiental i Cultural de Canals.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.