Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Comencen els cursets de MAT i DAT organitzats per Joventut Canals

Javier Catalá, el nou regidor de Joventut, dona la benvinguda als alumnes en el Centre Jove

Canals, 2023 – Aquest matí han donat inici els cursets de MAT (Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure) i DAT (Dinamitzador/a d’Activitats de Temps Lliure) que organitza l’entitat Joventut Canals.

En aquesta ocasió, el nou regidor de Joventut, Javier Catalá, ha estat present en el Centre Jove per a donar la benvinguda als alumnes i alumnes que participaran en aquests cursets, mostrant el seu suport i animant-los a aprofundir en aquesta formació en l’àmbit de les activitats de temps lliure.

Els cursets de MAT i DAT ofereixen als joves la oportunitat de desenvolupar habilitats i coneixements en l’àmbit de l’animació sociocultural i l’organització d’activitats per a la joventut. Aquesta formació els permetrà adquirir competències essencials per a treballar en el camp de l’educació no formal i ser part activa en la dinamització de la vida juvenil de Canals.

Amb aquests cursets, Joventut Canals busca fomentar la participació activa dels joves en la vida comunitària i proporcionar-los eines per a expressar-se, créixer i gaudir d’activitats enriquidores.

Des de l’ajuntament de Canals es valora positivament aquesta iniciativa i es reconeix la importància de brindar oportunitats de formació i creixement personal als joves de la localitat.

Esperem que aquesta experiència formativa siga enriquidora per als alumnes i els permeti desenvolupar-se plenament en el món de les activitats de temps lliure i l’animació juvenil.

#CursetsMATDAT #JoventutCanals #CentreJove #FormacióJuvenil #AnimacióSociocultural #ActivitatsTempsLliure #JovesActius #DesenvolupamentPersonal

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.