Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Comencen els preparatius per al dia de Tots Sants

S’està preparant tot el necessari per a tots els que visiten el cementeri els propers 31 d’octubre i 1 de novembre.

Per començar, tal com s’ha fet als darrers anys, posaran en marxa un minibús itinerant, públic i gratuït. Les parades seran a l’avinguda de Qüernes (Centre de Salut), al carrer Arcadi Soriano (Ermita), a l’avinguda Jaume I (Mercat Municipal), a l’avinguda Blasco Ibáñez (Escola Calixte III), al carrer de La Torreta i a l’avinguda de les Moles (Cementeri). Aquest passarà per les parades aproximadament cada 30 minuts i l’horari de funcionament serà de 15:00 a 18:00 el dimarts 31 i de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00 el dimecres 1.

Per altra banda, el cementeri està sent condicionat per a estos dies tan importants amb diverses intervencions. Fins el moment s’han renovat les plantes que estaven seques i s’ha dotat de plantes noves i de color per a aquesta nova festivitat. La Brigada s’ha centrat en pintar el mur de la façana que rodeja el cementeri de color blanc i els carrers de l’interior del Cementeri que estaven en més deteriorats pel pas del temps.

També s’han comprat tres escales de grans dimensions amb rodes per a poder accedir a les parts més altes i, a més, eixos dies, a banda del personal habitual al cementeri, un grup de treballadors de la Brigada estarà al cementeri per poder ajudar i donar resposta a tots els veïns que acudisquen.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.