Comencen les demostracions culinàries de FirAll 2019

Comencen les demostracions culinàries de FirAll 2019

Xàtiva, 4 de març de 2019.- Aquesta setmana, i dintre de la programació de FirAll 2019, comencen les diferents demostracions culinàries al voltant de l’hortalissa protagonista d’aquesta fira: l’all tendre, que des d’aquest any compta amb el Certificat de Qualitat. Totes aquestes demostracions culinàries es realitzaran a una cuina muntada per a l’ocasió a l’Albereda Jaume I de Xàtiva.

Dimarts 5 de març, a les 17:30h, tot seguit de la inauguració de FirAll 2019, tindrà lloc la primera demostració culinària a càrrec de Juman/Lainox. Seran el dimecres 6 i el dijous 7 quan Firall farà la seua aportació al projecte de «Xàtiva, ciutat educadora» ja que durant eixos dies centenars de xiquets i xiquetes procedents dels centres escolars xativins Jacinto Castañeda, Gozalbes Vera, Martínez Bellver, Pla de la Mesquita, Taquígraf Martí, Claret i Attilio Bruschetti i de l’IES Cid Campeador, de València, presenciaran demostracions culinàries, realitzades per estudiants de FP, de receptes on s’utilitza l’all tendre i que podran degustar els escolars que participen en l’activitat. Aquests alumnes de FP cursen estudis als instituts Batoi (Alcoi), Vermellar (l’Olleria) i Gambrinus (València). Durant aquests mateixos dies, la ciutadania podrà gaudir d’aquestes demostracions i degustacions a partir de les 18:00h. El dissabte 9 de març, el cuiner local Jose Reig serà l’encarregat de realitzar l’última degustació culinària de 10:30h a 11:45h.

Fins a 14 restaurants de la ciutat també se sumen a la realització de plats al voltant de l’all tendre, oferint menús especials del 5 al 9 de febrer. Els restaurants que acolliran aquests menús especials, i els respectius preus per persona, són els següents: Café de Carmela (25€), Carra’s&Co (20€), Bar del Carme (20€), El Mirador del Castell (15€), Els Porxes (16€), TIPICS (18€), Restaurant GANESH (20€), Restaurant CLAM (16€), El Gourmet del Socarrat (15€), Casa la Abuela (16,50€), Públic Lounge Bar (20€), Bierwinkel (15€), Moncho (11€) i Restuarant Mont Sant (35€). Els menús complets és poden consultar a la pàgina web de la FirAll 2019: https://firall.es/menus-restaurants/

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 1.991.211 Visitas