Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Comencen les obres d’asfaltat en diversos carrers de Canals projectades per l’anterior govern.

La repavimentació de 13 carrers a Canals, finançada pel Pla d’Inversions 22-23 de la Diputació de València, s’iniciarà al c/Mestre Serrano el dilluns, 17 de juliol. Mentre es duen a terme les actuacions per a esmenar l’enfonsament que estava patint part de l’asfalt, quedarà tallat el tram entre Dionís d’Hongria i Horts.

El projecte, que executarà Pavasal Empresa Constructora SL, compta amb un pressupost total de 226.457,45 euros i contempla també reparacions parcials del ferm en zones deteriorades de carrers on la xarxa d’aigua potable podria sofrir danys en cas d’una repavimentació total pel fet que encara passa per davall de la mateixa calçada: Alfareries, Sant Miquel, Josep de Ribera, Sant Fabià, Sants de la Pedra, Dipòsit i La Creu.

En els carrers on les canonades circulen per les voreres o per baix de les cases i que, per tant, no es poden veure compromeses, es durà a terme una repavimentació més àmplia, com és el cas de Sant Joan de Ribera, Mariano Benlliure, Cronista Pareja i avinguda de l’Ermita. Finalment, en el carrer Sant Antoni es retirarà un pas elevat que dificultava el pas de vehicles de càrrega amb gàlib alt.

La regidoria de planificació urbana del municipi recorda als ciutadans que durant el període de les obres, es podran produir restriccions de circulació i s’estableixeran itineraris alternatius per minimitzar les molèsties als usuaris. Es demana als conductors que estiguen atents als senyals i indicacions dels treballadors per garantir un desenvolupament segur i fluid de les obres.

Esperem que aquestes millores en la pavimentació dels carrers contribueixin a enfortir la infraestructura urbana de Canals i a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns. Amb aquestes accions, l’Ajuntament treballa per mantenir la ciutat en òptimes condicions i continuar fomentant el desenvolupament i el progrés de la nostra estimada localitat.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.