Comunicat de l’Ajuntament de Canals davant els nous casos de Coronavirus

Comunicat de l’Ajuntament de Canals davant els nous casos de Coronavirus

Davant la detecció de diversos casos positius per coronavirus als últims dies a la localitat, l’Ajuntament de Canals vol traslladar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però també fer una crida a la responsabilitat i la prudència.

Les autoritats sanitàries ens traslladen que a hores d’ara es treballa en el rastreig dels contactes per tal de controlar la situació. Insistim en la importància de prendre totes les mesures de protecció: mascareta, distància de seguretat i higiene.

Ja hem hagut de fer un pas enrere amb l’obligatorietat de la mascareta en espais públics, en les mans de tots i totes està no seguir amb el retrocés. El confinament és una mesura extrema que ningú volem tornar a viure.

La brigada d’obres i la policia local està revisant i tornant a col·laborar amb els propietaris i propietàries de bars i restaurants amb terrassa per complir amb la normativa, amb la mesura i marcatge de les taules. La mateixa policia ha intensificat també la vigilància per exigir l’ús de la mascareta.

Finalment, recordem que a la web de la Generalitat Valenciana coronavirus.san.gva.es podeu consultar les dades de la pandèmia a la Comunitat Valenciana i per municipi. Cal informar-se per canals oficials per tal d’evitar notícies falses i rumorologia que pot afectar a negocis del poble.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.