Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Comunicat de l’ajuntament de Canals: Noves mesures el día de la cremá de la foguera.

Degut a les mesures que ens obliguen a adoptar les forçes de seguretat, vos informem de les indicacions que cal seguir el dia de la crema de la Foguera, dilluns, 16 de gener:
Quan acaben la Cavalcada de Carrosses i els Parells Infantils es tallaran els següents carrers: carrer Beat Nicolás Factor, carrer l’Esglèsia i carrer Sagrada Familia, a l’altura que s’indica en la imatge.
Després que acabe la Cavalcada sols podran accedir pels carrers tallats aquelles persones que vagen a assistir a l’esglèsia (Solemnes Vespres) o siguen veïns/veïnes (ho hauran d’acreditar amb el seu DNI o bé algun rebut).
Recomanem, des d’un primer moment, accedir pel carrer Sant Salvador (Goleró). Recordem que una vegada es tanquen els altres carrers, sols es podrà accedir per aquest.
Una vegada encesa, tant el carrer Beat Nicolás Factor com el carrer l’Esglèsia seran utilitzats per a evacuar a tota aquella gent que estiga situada de meitat foguera cap a l’esglèsia. A la imatge podeu vore, en roig, la separació simbólica de la Foguera. A més, també es podrà utilitzar la porta principal de l’esglèsia per a eixir de la plaça.
La gent que estiga situada de meitat Foguera cap al Goleró haurà de tornar cap arrere com de costum pel mateix carrer Sant Salvador. Aquest carrer serà tant d’entrada com d’eixida.
Volem aclarir que SÍ es podrà cremar la Foguera. A més, l’estructura de lona serà totalment transitable per baix, a excepció del tram entre la façana i la primera lona.
Preguem que se segueixquen les indicacions i recomanacions de les autoritats allí presents: la Policia Local, Guàrdia Civil i Seguretat Privada.
xr:d:DAFXWzjsoMo:21,j:1749358630,t:23011112

Un comentario

  1. Manuel Barberan Llorens Manuel Barberan Llorens 12 de enero de 2023

    A toda la gente la meten en un embudo, y eso es seguridad? Para quien? Esperemos de corazon pasar unas buenas fiestas.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.