Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Concentració de bolilleres a Canals – 2018

L’Ajuntament de Canals amb la col·laboració de les ames de casa de la Canals, han organitzat com és habitual cada any amb motiu de les festes Patronals en honor a Sant Antoni Abat, una concentració de bolilleres i bolillers que es celebrarà este proxim dissabte 13 de Gener al pavelló d’esports Ricardo Tormo.

La concentració reunirà al voltant de 700 bolilleres i bolillers que arribaran de tot arreu de la província de València, de Múrcia, d’Albacete i com no de les nostres comarques de la Costera, La Canal i la Vall d’Albaida .

Este event començarà cap a les 10 del matí d’este dissabte i es preveu que siguen molts els que visiten el pavelló per gaudir d´este art dels bolillos tan tradicional i arrelat a les nostres terres.

Cap a les 14:00 hores d’este dissabte es preveu que es tanque esta concentració de boixets amb un dinar de cassoles d`arròs al forn al Pavelló Ricardo Tormo.

Però la festa a Canals continuarà dissabte a la nit amb la presentació de la Festera de Grácia de Sant Antoni 2018 Srta. Carmen Salvador Arnau i la seua cort d’honor i els cuatre festers al mateix pavelló.

Fotos de la concentració de 2017
[ultimate_gallery id=”52528″]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.