Pulsa «Intro» para saltar al contenido

CONCERT CORPUS CHRISTI

El proper dia 6 de juny a les 22.45 hores, tindrà lloc el VII Concert de Corpus Christi "Vila de Canals", que organitza la regidoria d'Educació d'aquest Ajuntament.
Com en les edicions anteriors es celebrará en l'inigualable marc de la Plaça de la Santíssima Trinitat, al nucli més antic de la població.

El concert anirà a càrrec de "Sanganxa Duet", duo format pel pianista Jaume Miravete i el oboista Daniel Ibañez als quals els uneix la il·lusió per aprofundir i donar a conèixer la música original escrita per a aquesta formació. El repertori d'obres abasta des del renaixement, barroc, clàssic, romanticisme, segle XX, contemporània i especialment la música espanyola.
Dins dels projectes més immediats del duo es troben diversos concerts en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, en especial aquest del Corpus per al qual han preparat el següent programa:
Milonga del Ángel, Astor Piazzolla.
O mio babbino car, G. Puccini.
Una furtiva llàgrima, G. Donizzetti.
Chaconne, T. Vitali.
Oblivion, A. Piazzolla
Fantasia Espanyola, Fermín Ruiz Escobes.
Variacions sobre un tema de l'òpera "La Favorita", Donizzetti.

Aquest any el pregó anirà a càrrec de la canalense Carmen Pérez Cardona, persona molt vinculada amb la música i gran estudiosa de les seues arrels.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.