Concert del Cor Calixtí el proper disabte al monestir de Santa Clara de Canals

Concert del Cor Calixtí el proper disabte al monestir de Santa Clara de Canals

Concert del Cor Calixtí el proper disabte dia 30 d’octubre de 2021 a les 19:30 al monestir de Santa Clara de Canals.

El Cor Calixtí de Canals oferirà un concert de cançons  populars valencianes al Monestir de Santa Clara 

Canals.-28.10.2021-. Aquest dissabte, 30 d’octubre a les 19.30 hores, es durà a terme el concert que oferirà el Cor Calixtí de Canals en el Monestir de Santa Clara, lloc emblemàtic de la població.

El Cor Calixtí retorna, d’aquesta manera, a les seues activitats habituals, després d’any i mig parats com a conseqüència de la pandèmia. Aquest concert està inclòs dins de l’activitat “València és música”, conegut anteriorment com “Retrobem la Nostra Música”.

Els assistents a aquest concert podran gaudir d’un programa dedicat a la música popular valenciana. El Cor Calixtí interpretarà cançons tan conegudes com “A la voreta del mar”, “Mareta, Mareta”, “Torna-li la trompa al xic” o “L’airet de la matinada”, amb arranjament del qui fora director de la coral durant 18 anys, Javier Tortosa. 

En aquesta nova etapa, el cor compta amb un nou director, Juan Carlos Sempere Bomboí, natural d’Albaida. Bomboí té una gran experiència en diversos àmbits musicals. Actualment, estudia direcció amb Vicente Soler Solano, director de la banda municipal de Badajoz, amb qui prepara la titulació en direcció en la Royal School of Music de Londres. 

El Cor Calixtí anima als veïns i veïnes de Canals a gaudir d’aquest concert. A més a més, també convida a totes i tots al concert de Nadal que es durà a terme el 18 de desembre al mateix emplaçament.

València és musica

Un projecte de la diputació per a difondre la música de les nostres societats musicals arreu del món.

València reuneix les condicions per esdevenir la terra de la música per excel·lència. Molt més enllà d’un sentiment, la música està present en totes i cadascuna de les places i carrers dels nostres pobles. Això és una realitat constatable per poc que comencem a moure’ns per l’estirada pell del territori valencià. Les bandes, les orquestres, els músics, constitueixen, sense dubte, uns dels més importants fenòmens aglutinadors de cultura en l’univers musical que ens envolta i molt més enllà.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.531 Visitas