Pulsa «Intro» para saltar al contenido

CONCURS DE «AUTOS LOCOS» FIRA DE SETEMBRE

 

Dins de la programació de la Fira de Setembre enguany també hi ha canvis en el concurs de “Autos Locos”. Va ser la novetat de l’any passat i després de l’acollida per part de concursants i públic en general, la Regidoria de Fira i Festes ha cregut oportú donar-li continuïtat, encara que ha modificat els premis establits, d’esta manera igual que en el ball de disfresses s’augmenta el nombre de premis a entregar en el concurs, segons les bases adjuntes

 

 

Bases

 

El concurs de “Autos Locos” es tracta d’una carrera de vehicles no motoritzats ni impulsats per cap tipus de tracció i dissenyats de forma original i atractiva per cada un dels participants, parelles, casals o grups d’amics.

 

Complint este requisit, un jurat especialitzat designat per l’Ajuntament, valorarà l’originalitat del disseny del vehicle, la resistència i la posada en escena.

 

El concurs tindrà lloc el dissabte 14 de setembre de 2013 a les 12 hores en els carrers Joan XXIII i Ausias March on in situ els responsables de la carrera verificaran que el vehicle complix les normes de participació.

COM FABRICAR EL TEU “AUTO LOCO”?

 

El “Auto Loco” haurà de recolzar-se en un suport específic amb tres o quatre rodes com a mínim.

 

Els materials a utilitzar per a construir l’estructura del “Auto Loco” podran ser: paper, cartó, suro, fusta conglomerada, fusta, alumini, ferro, xapa o plàstic.

Els elements d’apegat, enllaç i fixació dels diversos materials poden ser: pegament, frontisses, xapes, cinta aïllant, cinta americana, etc.

 

Els materials a utilitzar per al disseny i decoració del “Auto Loco” seran lliures.

 

 

 

És obligatori que el “Auto Loco” estiga equipat amb frens, almenys en dos de les rodes, que funcionen independent de la direcció i que siguen efectius.

 

Seguint les normes de la Direcció General de Trànsit, cada cotxe ha de posseir un dispositiu de senyals acústics. En cas contrari, no se li deixarà prendre l’eixida.

 

NORMES DE PARTICIPACIÓ

 

En cada “Auto Loco” poden viatjar un mínim de dos i un màxim de sis participants no superant la massa total del vehicle.

En l’eixida de la prova estarà permesa la presència de quatre integrants de l’equip per a impulsar el vehicle.

 

En cas d’accident i si el vehicle poguera continuar circulant es pot reiniciar la marxa per mitjà de l’espenta del/els participant/s o d’algun membre de l’organització.

 

El vehicle ha de complir uns requisits mínims de protecció per a la seguretat dels participants.

 

El vehicle no pot portar cap tipus de tracció de motor.

 

El vehicle ha de tindre una base on se sustente, no pot ser transportat pel propi cos dels participants.

 

El vehicle no haurà de contaminar acústicament

 

Tots els participants portaran un casc de protecció homologat pantalons llargs, una peça de mànega llarga i un parell de guants. L’organització també recomana la utilització de colzeres i genolleres.

 

DESTINATARIS

 

Majors de 18 anys, també podran participar menors a partir de 10 anys sempre que vagen acompanyats del pare/mare o tutor responsable que autoritzarà el menor la seua participació per mitjà d’una autorització facilitada per l’organització.

 

 

CATEGORIES

 

Hi hauran dos categories per a la participació en el concurs, que estaran determinades pels ocupants de les autos, i que seran:

 

 –      Individual / parella.

 

–      Grups fins a 6 participants.

També podran formar part dels “Autos Locos” en l’una i l’altra categoria més gent que s’ocuparà d’impulsar i assistir el vehicle al llarg de la carrera.

 

Cada “Auto Loco” sols podrà inscriure’s en una categoria. S’identificarà amb el nom del “Auto Loco” i del responsable del mateix.

 

L’ordre de participació serà :En primer lloc la categoria “Individual/parella” en segon lloc els “grups”.

 

EVALUACIÓ

 

Per a determinar la classificació dels participants, el Jurat farà les seues valoracions tenint en compte els criteris següents:

 

            60% originalitat en el disseny del “Auto Loco”

 

           40% el temps de la carrera.

 

 PREMIS

 

Categoria INDIVIDUAL/PARELLA

 

PRIMER PREMI …………… 150 €

 

SEGON PREMI…….…..  125 €

 

TERCER PREMI …………… 100 €

 

QUART PREMI ………….. 100 €

 

 

 

Categoria GRUPS

 

PRIMER PREMI …………… 300 €

 

SEGON PREMI…….…..  200 €

 

TERCER PREMI …………… 150 €

 

QUART PREMI……………150 €

 

 INSCRIPCIONS

 

Per a poder participar en esta carrera és obligatori inscriure’s en el Departament de Fira i Festes de l’Ajuntament de Canals, en horari de 9:00 a 14:00 hores.

 

El termini d’inscripció serà del 4 al 10 de setembre de 2013.

 

Les dades necessàries per a la inscripció són:

 

·Nom i cognoms; DNI, i data de naixement de cada participant.

 

·Telèfon de contacte.

 

·Nom que identifique el “Auto Loco”.

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.