Concurs de Grafittis el dissabte 15 a Canals

Concurs de Grafittis el dissabte 15 a Canals

Canals acull aquest dissabte 15 d’octubre el Concurs de Grafitis amb la participació d’onze joves artistes

Aquest dissabte 15 d’octubre, Canals es converteix en epicentre de l’art grafiter amb el desenvolupament del concurs que des de les deu del matí i fins les vuit de la vesprada tindrà lloc als voltants del Centre Jove i a les parets laterals del poliesportiu municipal. Després de valorar els dossiers presentats i els projectes a realitzar, el jurat  ha fet la selecció dels 11 artistes participants vinguts des la pròpia localitat amfitriona, de diferents punts de la Comunitat però també de fora d’ella.

Els artistes que donaran forma a aquests llenços gegants són: Adrià Ruc ruc de Canals; Álvaro Disneylexia i Ángel Xolaka de València; Dime i Dean de Borriana; José Marhuenda Josetearte d’Oriola; Keoni de València, Mónica Icat. de Jaén; Ronaldo Hand Broke; Sara Choliz i Sergio Yeko, els tres de València i Zona BRK, de Jaén. Ells seran els encarregats de la realització d’un mural d’aproximadament 2,90 metres d’ample i 3 metres d’alt com a màxim. El tema estarà directament relacionat amb accions saludables dels joves.

Aquest concurs, organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals té com objectiu, tal i com afirma el seu edil, Ricardo Requena “promocionar i difondre l’obra de joves creadors de grafitis, al mateix temps que es decoren d’una manera original espais o murs deteriorats”. L’exhibició aprofita, a més, la jornada de portes obertes del Centre Jove, que s’inaugura també el dissabte i un dels murals s’escometrà en una de les parets de la nova instal·lació. Serà, per tant, un dia per als joves i les joves de la comarca que es beneficiaran de tot tipus d’activitats i on podran descobrir, a més, tot el relacionat amb aquesta disciplina urbana.

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x