Pulsa «Intro» para saltar al contenido

CONCURS DEL CARTELL DE FESTES PATRONALS DE CANALS 2012

L’ajuntament de Canals, per mitjà de la Regidoria de Cultura, convoca el concurs de cartells que decidirà quin serà el que il.lustre les Festes Patronals 2012 de Canals.

El primer premi lliurat estarà premiat amb la xifra de 1.000 euros, que servirà per al cartell i per a la portada del Llibre de Festes 2012, a més s’hi contarà amb un Accésit al segon classificat, dotat amb 500 euros i que reproduirà la seua obra a la contraportada de l’esmentat llibre.

Tots aquells que ho desitgen podrán participar presentant el seu cartell original de la manera adecuada per a la seua exposició, és a dir, amb els elements d’ancoratge necessaris per a tal efecte, en format 50×70 cm sense marges i sense signar.

Combinada amb la composició del dibuix figurará únicament la llegenda següent: CANALS EN FESTES. SANT ANTONI 2012 Del 16 al 18 de gener. FESTA D’INTERÉS TURÍSTIC AUTONÒMIC DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

Amb els cartells presentats es prepararà una exposició durant el mes de desembre del 2011, a la Casa de Cultura de Canals.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer en acabar el Ple Extraordinari de proclamació dels festers i festeres de Sant Antoni 2012.

El termini d’inscripció finalitza l’11 de novembre de 2011 i els treballs s’hauràn de presentar a l’Ajuntament de Canals o al Centre Cultural Ca Don José de Canals, C/ Diputació, 46650 CANALS.
 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.