Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Conferència: «La Cultura des d’Homer a la Caiguda de Bizanci»

Una Introducció a la Història i la Filosofia Clàssica

El pròxim dijous, 20 de juny, a les 19:00 h, la Casa de Cultura Ca Don José acollirà una conferència-col·loqui titulada «La Cultura des d’Homer a la Caiguda de Bizanci: Una Introducció a la Història i la Filosofia Clàssica». L’esdeveniment estarà a càrrec de Juan Bautista Juan López, graduat en Filologia Clàssica i doctor en Filosofia Tardoantiga i Medieval per la Universitat Central Europea de Viena-Budapest.

Juan Bautista Juan López, amb una trajectòria acadèmica destacada en l’estudi de les cultures clàssiques i medievals, oferirà una visió profunda i erudita de l’evolució de la cultura i el pensament des de l’època d’Homer fins a la caiguda de Bizanci. Aquesta conferència és una oportunitat única per a aquells interessats en la història, la filosofia i la cultura clàssica.

L’esdeveniment, que tindrà lloc a la Casa de Cultura Ca Don José, serà una excel·lent ocasió per conèixer millor el context històric i filosòfic de les civilitzacions que han influït profundament en el desenvolupament de la cultura occidental.

Detalls de l’esdeveniment:

  • Data: Dijous, 20 de juny
  • Hora: 19:00 h
  • Lloc: Casa de Cultura Ca Don José

No us perdeu aquesta oportunitat d’aprendre i discutir sobre la rica herència cultural que va des d’Homer fins a la caiguda de Bizanci amb un expert reconegut en el camp. L’entrada és lliure fins a completar aforament.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.