Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Convivència parroquial

Com vos hem estat contant durant aquestos dos dies en el facebook i en el twitter, aquest cap de setmana 5 i 6 d’octubre, la nostra parròquia ha fet un gran encontre en Almansa on tots junts, com a comunitat, ens vam centrar en reflexionar sobre la carta pastoral de l’Arquebisbe de València: “¿Qué quieres que haga por ti?”
Durant aquesta convivència hem reflexionat sobre les nostres cegueres a partir de l’evangeli, però també hem comentat entre tots quines són les cegueres de la nostra parròquia. La conclusió va ser que per a formar una parròquia perfecta, que no tinga cegueres, tots, tots, hem de fer un gran esforç per a que de veritat visquem com a una comunitat, com un equip. D’aquesta manera, la nostra parròquia recuperarà tota la vista i deixarà enrere les cegueres, però per a aconseguir-ho…ET NECESSITEM A TU!
Tots els que hem participat en aquesta gran experiència, et convidem per a que en el proper curs formes part d’ella i et senques: PARRÒQUIA!
Moltes gràcies als qui heu participat!

http://vl.parroquiacanals.com/convivencia-parroquial-3/

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Convivència parroquial

Com ja és tradició a la nostra parròquia, a l’inici d’aquest curs, també va a realitzar-se la convivència Parroquial a la qual, tots esteu convidats a participar.

Aquesta serà en Almansa, on tots junts, com a parròquia conviurem uns dies meravellosos amb gent de la qual, potser aprenguem moltes coses. Però sobretot, seran uns dies que passarem a prop de Jesús i que de segur que ens serveixen per a enfortir la nostra fe i adonar-nos-en de l’important paper que tenim en la nostra parròquia. Ens trobarem amb moltes activitats, dinàmiques, jocs, pel·lícules, etc. que ens divertiran al llarg d’aquests dos dies.

La convivència serà els dies 5 i 6 d’octubre. Les inscripcions per a aquesta convivència es troben al nou Al·leluia, però si algú tinguera qualsevol dubte, pot acudir tant a la sagristia com al despatx parroquial per a informar-se.

Vos esperem a tots… et necessitem per a què aquesta convivència siga única i difícil d’oblidar!

Ací podeu veure les fotos de la convivència de l’any passat.

http://vl.parroquiacanals.com/convivencia-parroquial-2/

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.