Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Costa Solar PV SL Anuncia el Pla de Participació Pública per a la Planta Solar Fotovoltaica Híbrida de Canals

València,  maig de 2024 – Costa Solar PV SL ha fet públic l’anunci del pla de participació pública de l’estudi d’integració paisatgística per a la seva planta solar fotovoltaica híbrida a Canals, amb l’objectiu de recollir les opinions i consideracions dels ciutadans.

En aplicació del Decret legislatiu 1/2021, de 18 de juny, del Consell d’aprovació del text refós de la Llei d’ordenació del territori, urbanisme i paisatge, Costa Solar PV, SL. ha disposat l’exposició i consulta ciutadana del Pla de Participació Pública. Aquesta planta d’energia solar fotovoltaica híbrida compta amb una potència instal·lada de 1.000 kWn, una capacitat d’emmagatzematge energètic de 3.000 kWh, i una capacitat d’accés concedida de 500 kWn, connectada a la xarxa de distribució d’energia elèctrica.

Durant els pròxims 30 dies des de la publicació oficial d’aquest anunci, qualsevol interessat podrà consultar el Pla de Participació Pública i formular les observacions que consideri convenients en matèria de paisatge. Aquestes observacions es poden completar en el qüestionari que forma part del Pla i enviar-lo al correu electrònic v3j.publicacions@v3jingenieria.com.

El Pla de Participació Pública està disponible per a la seva consulta a través de la pàgina web https://v3jingenieria.com/eip-canals/.

El conseller delegat, Javier Muñoz Cervera, ha destacat la importància de la participació ciutadana en aquest procés per assegurar que els objectius de qualitat i altres consideracions rellevants siguin adequadament integrats en l’estudi d’integració paisatgística de la instal·lació.

Per a més informació, els interessats poden accedir a la documentació completa en la pàgina web indicada o contactar directament amb Costa Solar PV SL a través del correu electrònic proporcionat.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.