Pulsa «Intro» para saltar al contenido

CRISTINA ARGENT FERRIOL GUANYADORA DEL CONCURS DEL CARTELL DE LES FESTES EN HONOR A SANT ANTONI ABAD

El passat 26 de novembre es va fallar al Centre Cultural " Ca Don José " de Canals el premi al millor cartell per a les Festes Patronals en honor a Sant Antoni Abat que convoca la Regidoria de Cultura .

El cartell guanyador i portada del llibre de festes , premiat amb 700 euros, ha estat dissenyat per Cristina Argent Ferriol , de Canals , que va obtindre la unanimitat del jurat, el segon premi i per tant contraportada del llibre , dotat amb 350 euros va ser per Amaranta Tortosa Solves , també de Canals , es van fallar tres accèssits de 150 euros cadascun que il·lustraran les portades interiors del llibre .
Un total de 30 treballs s'han presentat enguany a la convocatòria del concurs , encara que més important que el nombre és l'alt nivell de les obres presentades , de manera que el jurat compost per 6 membres entre els quals es trobaven artistes i professionals gràfics de reconegut prestigi no va tenir gens fàcil la decisió .

Totes les obres presentades han quedat exposades a la planta baixa del Centre Cultural " Ca Don José " , després de la seua inauguració i lliurament de premis el passat dia 29 al finalitzar el ple de nomenament dels festers de Sant Antoni 2014.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.