Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Curs de Trompeta de l’Associació Musical Canalense i Concert de la Brass band.

Curs de Trompeta de l’Associació Musical Canalense i Concert de la Brass band.

 

La propera setmana es realitzarà a Canals el  curset de trompeta en la seua 12 edició.

Després de la parada obligada a conseqüència de la pandèmia, el curset vol tornar per agafar força i que aquesta cita tradicional al mes de juliol amb la trompeta siga un referent.

Aquest any el curset torna a ser internacional, ja que contarem amb la presencia d’un dels professor de la “ Akademia Muzyczna im. Stanislawa Moniuszki  w Gdanku”  de Gdanks (Polònia), el Doctor Kamil Kruczkowski,  on els alumnes podran gaudir d’una setmana amb la trompeta, no sols estudiant, si  no també socialitzant amb nous companys i d’altres activitats molt interessants com conferències, visites a tallers, i alguna que altra sorpresa més.

Per a finalitzar el curs realitzarem una audició/concert com tots els anys, però aquest curs serà diferent, ja que l’audició la realitzarem fora del nostre local social, per a que tot el poble puga gaudir d’aquest espectacle. Es realitzarà el divendres dia 8 a les 20h. En la plaça de l’ajuntament, on tindrem l’honor de fer el primer concert que és realitza a aquest lloc tan emblemàtic. La primera part del concert la realitzaran els alumnes del curset, i a la segona part contarem amb la col·laboració de la “A.M.C. Brass Band” on interpretaran varies peces amb el trompetista Kamil Kruczkowski, una d’elles escrita expressament per a aquest esdeveniment. Un gran espectacle que ningú és pot perdre. 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.