Pulsa «Intro» para saltar al contenido

DECÀLEG DE NADAL I SANT ANTONI

Aviat vindran Nadal i amb elles dies de comilones i excessos , s’agafen una mitjana d’entre 3 i 4 quilos en aquests dies .
Segueix aquests consells si vols acabar les dates sense agafar algun quilo extra i amb l’estómac en ordre :

1. Sacia la teva gana i calma l’ansietat pel menjar , abans de sortir pots prendre una fruita amb un got d’aigua i 2 comprimits de fucus o glucomanan per saciar i evitar sobrepasarte en el menjar .
2 . Compensa els excessos , SI , els dies de celebració pots ser una mica més permisiu , amb la condició que la resta del mes segueixes una alimentació sana i equilibrada . També pots substituir el dinar o sopar següent per un batut o natilla de dieta , mai elimines un dinar per compensar una altra .
3 . Menja tranquil · lament i sense presses , gaudeix de la celebració sense presses , mastegant correctament els aliments .
4 . Aprofita aquests dies per anar caminat als llocs i gaudir de la natura i els raigs de sol que ens ompliran d’energia .
5 . Si cuines tu, no picotees .
6 . Decideix-te per: gall dindi , marisc , peix guisats en el seu suc , al vapor o a l’ planxa .
7 . Una copa de vi és bona , però millor si et passes a les begudes sense o O, ja que les begudes alcohòliques i refrescos són molt calòrics .
8 . Abans d’un dinar o sopar copiós pren chitosan .
9 . Posa’t quantitats xicotetes i no repeteixis .
10 . Procura viure aquestes dates sense gaire estrès , gaudeix, descansa adequadament i no dubtes a dir que NO davant els excessos .

En aquest enllaç trobaràs un bloquejador efectiu de greixos i carbohidrats , ideal per a aquestes dates:

http://herboristeriaherbasana.es/shop/article_118/Evalen-K7-Plus-60-cap..html?sessid=7MV06NY2no9mcn1ewdWL4RMpO0bfnYlvTk9AbRzxoSIhicXIDP5kIJld6eWQ6OB6&shop_param=cid%3D2%26aid%3D118%26

Rosa Francés Cardona
Acupuntora, ATC, hipnosis, Dietética y Nutrición

Regente de la Herboristería Herbasana de Canals Valencia
Colaborador de enbuenasmanos.com

http://herboristeriaherbasana.es/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.